Sonce, morje, limonada in odbojka na mivki

28.06.2007 ob 19:33

Sonce pripeka, ozračje pa dodatno segrevajo še privlačna telesa v kopalkah.

Mivka je prijetno hladna ter ravno prav razmočena. Na mizi pa je ledena limonada, ki jo na vsake toliko časa srkneš, da te osveži.

Med odbojko na mivki je vedno zabavno. Ta šport vzljubijo vsi, ki ga kdaj igrajo, če je le družba prava. Bistvo tega športa pa ni tekmovalnost, kot pri tenisu. Bistvo odbojke na mivki je prijetno druženje, zabava in šale, ki jih ne sme manjkati. Čeprav sem po naravi zelo tekmovalen tip človeka, pa mi pri tem športu ni mar za točke. Ponavadi nekje na sredini prvega niza kar pozabimo šteti. Nikomur ni mar, važno je, da se zabavamo. Praktično edina slaba lastnost tega športa pa je, da imaš po koncu igranja mivko povsod. Imaš jo v nosu, ustih, očeh in ušesih. Pa tudi lasje so taki, kot da nikoli ne bi uporabljal head & sholdersa, ki tako uspešno preprečuje prhljaj. Sploh če igraš kot jaz, ki po pravici povedano celo uživam v mivki. Prav prijeten občutek je, ko ti popolnoma razgreto telo osveži hladna, razmočena mivka.

Zato pa je po koncu nekaj najbolj prijetnega, da skočiš v hladno, čisto morje

To so stvari, ki si jih trenutno najbolj želim, medtem ko se na pamet učim še zadnje strani v tem šolskem letu.

 • Share/Bookmark
 

8 komentarjev na “Sonce, morje, limonada in odbojka na mivki”

 1. Luka Petrič Luka Petrič pravi:

  Se strinjam s Tabo kolega meglicm. Beachvolley je najbolj zakon šport na svetu. Na žalost ga letos še nisem igral in tud ne vem, kdaj ga bom, ker ni v prvem planu. Drugače pa morje, mivka, žoga in lepa dekleta… Človek ne potrebuje nič več, da je življenje lepo

 2. pet-in-g-seks pet-in-g-seks pravi:

  lepe sanje, ni kaj …

 3. janx pravi:

  Se strinjam skor v vsem razn o tenisu, kjer se mi zdi, da se ga lahko igra za zabavo, kjer ni tekmovalnosti.

 4. meglicm pravi:

  @Janx

  jst sm tenis vedno vzel malo bolj zares. Nasploh športe, ki jih igram s prijatelji (moškega spola) vzamem nekako bolj zares že iz principa in preprosto zato, ker smo moški že po naravi malo bolj tekmovalni. Pri odbojki na mivki, ki jo igramo v mešanih zasedbah pa je stvar malo drugačna. Zato tako mnenje, oziroma primerjava med tenisem in odbojko

  Lep pozdrav

 5. nekdo pravi:

  luka pa ti si taki romantik.. :)

 6. Kepic David pravi:

  Ej to so pa najlepše stvari, ki se ti loh zgodijo poleti…odbojka, limonda, punca – vse to se mi je že izpolnilo. Manjka le še morje ;)

 7. mojci mojci pravi:

  bla sm na slo obali. grdo morje, polno nagega mesa okol mene..pfej.. ampk sm se kljub temu mela supr fino fajn =))

 8. meglicm pravi:

  Sicer je res ogromno trave na slovenski obali in ni ne vem kako čisto, ampak fino se imaš kljub vsemu lahko, če si le znaš narediti :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !