Blogerski miting v Škofji Loki ter filmski večer

24.09.2007 ob 14:13

V dokaj sončno dopoldne me je prebudil zvonec.

“Kdo za vraga kliče tako zgodaj ? ” sem si mislil, ga preklel in nato odhitel do telefona. Bil je bratranec, ki me je izzval na partijo šaha. Povabilo sem zaradi blogerskega mitinga zavrnil in ga povabil, da si pride zvečer ogledati kakšen film. Starša sta namreč odšla na izlet na Madžarsko, tako da smo se s prijatelji1 dogovorili za filmski večer. Odšel sem v kuhinjo, da bi si pogrel mleko ter si pripravil vroč kakav. Pogledal sem na uro. Nisem mogel verjeti svojim očem, kajti mali kazalec se je približeval dvojki. Sicer je res, da se je petkovo veseljačenje zavleklo kar pozno v noč, pa tudi od napornega tedna in premalo spanja sem bil malo utujen, a sem vseeno težko verjel, da sem spal tako dolgo. Popil sem kakav, še nekaj prigriznil in se na hitro umil. Nato sem začel pospravljati svojo sobo2. Pa saj veste, ko pridejo gosti vsi hitimo pospravljat, da bi naredili malo boljši vtis. S tem neprijetnim opravilom pa ponavadi odlašamo tako dolgo, kolikor se da, zato ni čudno, da sem imel kar precej dela. To je tudi razlog polurni zamudi na blogerski miting v Jesharni, ki ga je pripravila Saily. BTW: Vse pohvale za organizacijo.

Dobili smo se v Jesharni, ki je po kvaliteti hrane po mojem mnenju na najvišjem mestu med Škofjeloškimi restavracijami. Nekateri izmed blogarjev so me kar malo presenetili, nekatere sem si predstavljal malo drugače, vsekakor pa sem bil pozitivno presenečen nad vsemi s katerimi sem se uspel pogovarjati in jih spoznati. Na začetku sem se pogovarjal predvsem s prijateljico Lole Blue Sandro, ki sem jo poznal že od prej ter z Mihom iz Poljan, s katerim sva ugotovila, da imava kar nekaj skupnih prijateljev. Ko pa sva z Kašparjem odšla na “svež” zrak, sva ugotovila, da imava tudi midva kar nekaj skupnega.

V Jesharni se je iz drugega konca mize slišal neprestan smeh. Mislim, da sta za dobro vzdušje skrbela predvsem Big Gigant Head in Fetalij, ki sta, vsaj tako se je zdelo nam na drugem koncu mize, zares face. Prav tako sem vesel, da sem spoznal (ene malo bolje, druge malo slabše) tudi druge: Anaj, Vaanjo, Miho, Deklino.

Ko smo se najedli pa smo si zaželeli še sladice in zato smo se odpravili k Homanu, kjer pa je bilo premalo prostora za vse nas. Odločili smo se, da gremo v Puba. Zunaj je bilo zelo mrzlo in moram se zahvaliti Roku, da mi je posodil pulover. V Pubu sem srečal tudi bivšega sošolca Admirja, ki ga že kar dolgo nisem videl in sem bil kar malo presenečen nad tem, kako se je spremenil. Odigrali smo par iger namiznega nogometa ter se odpravili proti domu. Z Rokom sva v Homanu počakala prevoz in med tem spila vročo čokolado3 nato pa smo se odpravili domov.

Kmalu so prišli prijatelji in ob kozarcu Rdečega smo si pogledali film The shining. Glede na sloves film in na visoka pričakovanja sem bil kar malo razočaran, pol ure pred koncem filma pa sem zaradi utrujenosti in dolgočasnega filma celo zaspal. Kakorkoli že, po končanem filmskem večeru sem se ulegel v posteljo in v slabi minuti zaspal kot mrtev.

Vesel pa sem, da sem spoznal nekatere blogarje, ki jih prebiram, prav tako pa bi še enkrat pohvalil Saily za perfektno organizacijo, celo smerokaze je izobesila na tablo, ki označuje smer proti Škofji Loki, to je pa res pohvale vredno ;) . Preživeli smo zelo prijetno popoldne, ki ga vsekakor moramo še kdaj ponoviti.

Objave drugih udeležencev srečanja:

-Saily -Big Gigant Head -Lola Blue -Miha Rekar -Anaj -Fetali

 1. s katerimi smo večkrat igrali odbojko in s katerimi smo šli tudi na morje []
 2. o tem, kakšne težave imam skoraj vsakič s pospravljanjem svoje sobe, bo govoril naslednji prispevek []
 3. no ja, vsaj jaz sem jo []
 • Share/Bookmark
 

14 komentarjev na “Blogerski miting v Škofji Loki ter filmski večer”

 1. tomo pravi:

  No ja, v Loki prisegam na Kaščo.

 2. meglicm pravi:

  Okusi so seveda različni, je pa res, da je tudi v Kašči hrana zelo vredu, vendar mi je zadnje čase v jesharni boljša.

 3. Kašpar Kašpar pravi:

  Tole bo treba nasledn mesec ponovit.

 4. meglicm pravi:

  Obvezno!

  Za naslednjič predlagam Jesharna + biljard v biljardnici.

 5. Fetalij W. Tyschew Fetalij W. Tyschew pravi:

  ej biljarda se pa tud jst ne bi branu. da pokažem svoje neznanje :)

  blo je lepo spoznat vse nove… od prej sem poznal itak samo bgh-ja :)

  to, da se nas je slišalo na drugi konec mize, pa pomeni zgolj to, da smo bili preglasni :lol:

 6. meglicm pravi:

  Fetalij : Kar se biljarda tiče : Važno je sodelovati, ne zmagati ;)

  Ne ne, niste bili preglasni, le naš konec mize je parkrat za minuto namerno utihnil, da se je slišalo še na drugi konec mize ;) . To je bila naša posebna taktika :) :).

 7. Tek in Blogersko Srečanje - Ostalo | MRFB pravi:

  [...] 12, poleg mene in Saily še: Anaj, BGH, Kašpar, Fetalij, Vanja, Lola Blue (s kolegico), Deklina, MeglicM in Miha Lavtar. Zadnjih 6 (in kolegico) sem spoznal šele včeraj, z ostalimi pa smo že bili [...]

 8. Big Gigant Head Big Gigant Head pravi:

  @Fetalij, jaz sem obratoval na normalni sobni jakosti.

  Le enkrat, ko sem hotel poudariti možnost, da je lahko to kar se dogaja v Matrici in LOTR vse res. Saily se je takrat malo ustrašila.

  Meglicm, v cast mi je bilo.

 9. zelenka pravi:

  a meeting je bil, pa še v Loki? kul:):):) tam mi je sicr všeč rdeča ostriga pa grad tud pa stari del mesta in ob reki :)

 10. saily saily pravi:

  hvala :oops: sm vesela, da je blo tudi tebi všeč :)

  smerokaze so pa razen tistega pri bivšem petrolu pa onegap ri banki vse potrgali dol na žalost :D

 11. meglicm pravi:

  BGH: Tudi meni.

  Zelenka: ja, ostriga je zakon, upajmo, da se bo kmalu spet odprla (po počitniškem premoru).

  Saily: Mislim, da se nihče ni izgubil, tako da so smerokazi dobro služili (čeprav so jih kreteni par potrgali dol).

  LP

 12. vlatka vlatka pravi:

  ma kaj je to spet?

 13. meglicm pravi:

  Kaj, kaj je to?

 14. Matevž Meglič - Zapisi 18 letnika, ki sanja » Objave » Obljuba dela dovg ali ” 2 FEBRUAR - SREČANJE ŠKRTIH BLOGARJEV DRUGIČ (ALI TRETJIČ) “ pravi:

  [...] bolj oddaljenih krajev [↩] ali izjemoma Picerija Gorenc- Naklo [↩]ki je bila uporabljena že na prejšnjem mitingu [↩]predvsem zaradi majhne obiskanosti mojega bloga [↩] [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !